Monday 18 January 2010

Güzel elbiseleriii giyip kuşanacağım

Oscarların habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Sadece verilen ödüller değil giyilen kıyafetler de Oscar hakkında ipucu veriyor. Her zamanki siyahseverler, bej ve beyazcılar, payet düşkünlerinin yanında geceye lila damgasını vurmuş. Couture'da neredeyse hiç tercih edilmeyen zavallı lila bu senenin rengi olacak gibi. İşte yağmurlu bir Beverly Hills akşamının, Altın Kürelerin rezilleri vezirleri.


Bence gecenin en iyileri. Maggie Gylenhaal, Rouland Mouret elbisesi ve Bvlgari mücevherleriyle. Emily Blunt Dolce& Gabbana, Drew Barrymore ise Atelier Versace'yi tercih etmiş.


Penelope Cruz, Vintage Armani Prive giymiş. Bu elbiseyi 2005 koleksiyonundan hatırlıyorum da Penelope'nin üstünde podyumdakinden daha iyi duruyor. O hantal şemsiyeyle bile zarif gözükmeyi başarmış.


Roberto Cavalli'nin tasarımlarından hazzetmesem de Heidi Klum'un kırmızı halı tercihlerini beğeniyorum ve sanırım hayatımda ilk defa bir Cavalli tasarımını sevmiş bulunuyorum.


Zoe Saldana geceye hakim olan genel renk ve modellerden farklı, şarap rengi bir Louis Vuitton kostüm tercih etmiş. Bence olmuş.


Marion Cotillard hem tipi hem de zevksizliği ile Altın Portakal'dan Altın Küre'ye ışınlanmış Nurgül Yeşilçay gibi. Dior elbisenin altına Jimmy Choo'lar biraz spor kaçmış. Bir de bacak arasından sarkan o şey ne?


Geçtiğimiz günlerde Sharon Stone, Meryl Streep'e ''Toplanmamış yatak'' demişti. Bir bildiği varmış kadının. Bu elbise ne? Üstüne bu kot kemeri ne alaka? Yorum yapacak gücü bulamıyorum kendimde.


Yanlış kıyafet seçiminin kurbanları. Kısa boya uzun elbise olmaz. Hele yerlerde sürüneni hiç olmaz! Anna Kendrick zayıflığıyla yine kurtarıyor ama Rihanna irisi Leona Lewis o kadar kısa duruyor ki sanki dizlerinin üstüne oturmuş poz verirken.


Güzel elbise kötü ayakkabılar. Kate Hudson, Marchesa giymiş. Ayakkabılar ise Casadei.

No comments:

Post a Comment